om lånjakt.se

Om oss

Vilka är Lånjakt.se?

Lånjakt.se är en oberoende jämförelsetjänst som samlar alla lån på ett och samma ställe. Vi vill göra det enkelt för dig att hitta förmånliga och prisvärda finanseringslösningar inför ditt kommande inköp eller projekt.

Hos oss kan du jämföra privatlån, snabblån, bolån och företagslån helt kostnadsfritt. Vi hämtar information ifrån Sveriges ledande långivare och banker och sammanställer den åt dig på ett enkelt och lättläst sätt. På så vis kan du få en god överblick över vad varje aktör har att erbjuda.

För att kunna erbjuda så rättvisa jämförelser som möjligt uppdaterar vi informationen om långivarnas villkor och räntor kontinuerligt.

Vi vill att du ska lita på oss och komma tillbaka inför ditt nästa lån. Därför listar vi inte enbart aktörer vi samarbetar med, utan alla långivare inom respektive lånekategori.

Utöver lån erbjuder Lånjakt.se även stipendium till studenter. Varje termin kan studenter ansöka om stipendium värt 5 000 kr.

Möt vårt team

Marcello Rongione

Marcello Rongione

Marknadsansvarig, Redaktör

Marcello är marknadsansvarig på Lånjakt.se och har goda kunskaper inom finansbranschen, främst inom aktiehandel och andra investeringar. Marcello ser även till att webbplatsen fungerar som den ska samt att all information är uppdaterad.

Senaste artiklar:
Alexandra Eriksson

Alexandra Eriksson

Contentansvarig, Redaktör

Alexandra har jobbat som skribent inom ekonomi i över fyra år och har god kännedom om den svenska lånemarknaden. Tidigare har Alexandra agerat marknadsansvarig samt team leader på en av Europas största finanssajter.

Senaste artiklar:

Har du några frågor?

Om du har frågor gällande vår tjänst eller vill samarbeta med oss är du välkommen att kontakta oss via mejl. Vi försöker alltid att svara samma dag. Du kan även nå oss via Messenger på vår Facebook-sida.

image[email protected]

Skapa ett ärende

  Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och användarvillkor.

  Företagsinformation

  images

  Företagsnamn:
  WeOptimize Ltd

  images

  Org.nr:
  204721544

  images

  Adress:
  G. Benkovski 83, 6000 Varna

  Villkor:

  Lånjakt.se är en digital jämförelsetjänst för lån och krediter. Vi är ingen långivare eller låneförmedlare, utan vi erbjuder enbart sammanställningar av långivares räntor och villkor. Den information som finns listad hos oss är hämtad från långivarnas egna webbplatser.

  Lånjakt.se tar inte ansvar för avtal mellan låntagare och långivare. Vid problem eller frågor gällande en låneprodukt ombeds du kontakta långivarens support.

  De uträkningar du hittar hos oss på Lånjakt.se sker med hjälp av våra egna kalkylatorer. De är enbart uppskattningar av lånets kostnad och bör inte ses som ett erbjudande. Det är alltid uträkningarna på långivarens egen hemsida som gäller.

  Lånjakt.se tjänar provision ifrån utvalda långivare via affiliate-länkar. Våra samarbeten påverkar inte våra rekommendationer och vi listar även låneprodukter från aktörer vi inte samarbetar med.

  Läs våra användarvillkor för mer information.